- Bewaar

- Bewaar
Gevulde paprika met champignons en hamburger
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
-
Snij de champignons in stukjes.
-
Snij de paprika's in 2 en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten.
-
Verwijder de zaadlijsten uit de courgette en snij in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook 1 min. Voeg de champignons en de courgetteblokjes toe en roerbak 5 à 6 min. op een hoog vuur. Kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Klop de eieren los en meng er de ricotta, de lente-uitjes en de parelcouscous onder. Kruid met peper en zout. Vul de paprikahelften met het couscousmengsel. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de hamburgers ± 10 min. aan alle kanten.
-
Afwerking:
-
Serveer de gevulde paprika's met een hamburger en de groenten.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
-
Snij de champignons in stukjes.
-
Snij de paprika's in 2 en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten.
-
Verwijder de zaadlijsten uit de courgette en snij in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook 1 min. Voeg de champignons en de courgetteblokjes toe en roerbak 5 à 6 min. op een hoog vuur. Kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Klop de eieren los en meng er de ricotta, de lente-uitjes en de parelcouscous onder. Kruid met peper en zout. Vul de paprikahelften met het couscousmengsel. Bestrooi met de geraspte kaas en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de hamburgers ± 10 min. aan alle kanten.
-
Afwerking:
-
Serveer de gevulde paprika's met een hamburger en de groenten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië