- Bewaar

- Bewaar
Gevulde paprika’s met linzen en feta
Onze drankensuggesties
Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië Bier Curtius Smash Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min. + 30 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de puntpaprika’s in de lengte in 2 en verwijder de zaden en witte zaadlijsten. Snij de champignons in 4 en snipper het knoflook en de rode uien fijn.
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en stoof de uien, het knoflook en de champignons 5 min. Spoel de linzen onder koud water en voeg toe aan de pan met de gekookte bulgur en de pijnboompitten. Breng op smaak met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Leg de halve paprika’s op een bakplaat met bakpapier en vul ze met het bulgurmengsel. Verkruimel er de feta over en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië Bier Curtius Smash Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min. + 30 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de puntpaprika’s in de lengte in 2 en verwijder de zaden en witte zaadlijsten. Snij de champignons in 4 en snipper het knoflook en de rode uien fijn.
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en stoof de uien, het knoflook en de champignons 5 min. Spoel de linzen onder koud water en voeg toe aan de pan met de gekookte bulgur en de pijnboompitten. Breng op smaak met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Leg de halve paprika’s op een bakplaat met bakpapier en vul ze met het bulgurmengsel. Verkruimel er de feta over en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hardy's 'Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië Bier Curtius Smash Blond bier