- Bewaar

- Bewaar
Gevulde paprika's met wijting
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Speciaalbier Wijn Hardys 'Nottage Hill' Chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Snij de paprika's in 2. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten (het steeltje mag eraan blijven).
-
Snij de selder in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de halve ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Snipper de rode ui heel fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 15 à 18 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en zet opzij.
-
Kook ondertussen de paprikahelften 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en zet opzij.
-
Smelt de boter in dezelfde kookpot en bak de blokjes selder 2 min. gaar. Leg er de diepgevroren wijtingfilets op en kruid met de tijm, peper en zout. Overgiet met de bouillon en laat 10 min. afgedekt sudderen. Giet het overtollige vocht af.
-
Prak de vis fijn en meng er de blokjes aardappel en de ricotta onder. Kruid eventueel met peper en zout.
-
Vul de paprikahelften met de aardappel-vismengeling en bestrooi met de pijnboompitten. Zet 2 à 3 min. onder de hete ovengrill.
-
Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette onder elkaar, kruid met peper en zout en roer onder de ijsbergsla.
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Speciaalbier Wijn Hardys 'Nottage Hill' Chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Snij de paprika's in 2. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten (het steeltje mag eraan blijven).
-
Snij de selder in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de halve ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Snipper de rode ui heel fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 15 à 18 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en zet opzij.
-
Kook ondertussen de paprikahelften 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en zet opzij.
-
Smelt de boter in dezelfde kookpot en bak de blokjes selder 2 min. gaar. Leg er de diepgevroren wijtingfilets op en kruid met de tijm, peper en zout. Overgiet met de bouillon en laat 10 min. afgedekt sudderen. Giet het overtollige vocht af.
-
Prak de vis fijn en meng er de blokjes aardappel en de ricotta onder. Kruid eventueel met peper en zout.
-
Vul de paprikahelften met de aardappel-vismengeling en bestrooi met de pijnboompitten. Zet 2 à 3 min. onder de hete ovengrill.
-
Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette onder elkaar, kruid met peper en zout en roer onder de ijsbergsla.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Speciaalbier Wijn Hardys 'Nottage Hill' Chardonnay Australië