- Bewaar

- Bewaar
Gevulde spaghettipompoen met zuiderse kip en paprika
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Alma Cersius 'Gardian' Grande Réserve Chardonnay-Sauvignon- Vermentino I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de kip in stukken.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de pompoenen in de lengte in 2, verwijder de pitten en draden.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de pompoenhelften met de snijkant naar boven op een bakplaat. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Doe de aardappelen in een ovenschaal. Meng er 2 eetl. olijfolie onder en kruid met zout. Bak samen met de pompoen 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de blokjes paprika toe en laat 6 min. stoven. Roer regelmatig om en kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes kip goudbruin. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. verder bakken op een matig vuur.
-
Meng de kip, de aardappelen en de paprika onder elkaar. Meng er de gedroogde kruiden, de pompoenpitten, de passata en 3/4 van de mozzarella onder.
-
Schraap met een vork de pompoenslierten uit de pompoen.
-
Vul de pompoenhelften met de kipmengeling en verdeel er de pompoenslierten over. Bestrooi met de rest van de kaas. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Alma Cersius 'Gardian' Grande Réserve Chardonnay-Sauvignon- Vermentino I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snij de kip in stukken.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de pompoenen in de lengte in 2, verwijder de pitten en draden.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de pompoenhelften met de snijkant naar boven op een bakplaat. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Doe de aardappelen in een ovenschaal. Meng er 2 eetl. olijfolie onder en kruid met zout. Bak samen met de pompoen 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de blokjes paprika toe en laat 6 min. stoven. Roer regelmatig om en kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes kip goudbruin. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. verder bakken op een matig vuur.
-
Meng de kip, de aardappelen en de paprika onder elkaar. Meng er de gedroogde kruiden, de pompoenpitten, de passata en 3/4 van de mozzarella onder.
-
Schraap met een vork de pompoenslierten uit de pompoen.
-
Vul de pompoenhelften met de kipmengeling en verdeel er de pompoenslierten over. Bestrooi met de rest van de kaas. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Alma Cersius 'Gardian' Grande Réserve Chardonnay-Sauvignon- Vermentino I.G.P. Pays d'Oc