- Bewaar

- Bewaar
Gevulde tomaat met spinazietaboulé
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Le Champ des Murailles `La Petite Muraille' A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Hak de spinazie grof.
-
Spoel de linzen onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij het hoedje van de tomaten en lepel er de zaadjes uit.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork.
-
Verhit 1/2 eetl. olijfolie in een pan en bak het gehakt goudbruin. Roer los met een vork. Haal het gehakt uit de pan en meng er de tomatentapenade onder.
-
Meng de spinazie, de linzen en het gehakt onder de couscous. Kruid met peper en zout.
-
Vul de tomaten met de couscousmengeling. Vet een ovenschaal in met 1/2 eetl. olijfolie en leg er de tomaten in. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven, plaats 5 min. voor het einde de hoedjes weer op de tomaten.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 18 maand Bereiding (30 min.) 1 Doe 50 g couscous in een kom en overgiet met heet water. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork. 2 Haal in stap 2 van bovenstaand recept 40 g gehakt uit de pan voor u de tomatentapenade toevoegt. 3 Meng het gehakt met de couscous, 20 g grofgehakte spinazie en 30 g uitgelekte linzen. 4 Vul 1 uitgeholde tomaat met de couscousmengeling en zet samen met de andere tomaten in de oven.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Le Champ des Murailles `La Petite Muraille' A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Hak de spinazie grof.
-
Spoel de linzen onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij het hoedje van de tomaten en lepel er de zaadjes uit.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork.
-
Verhit 1/2 eetl. olijfolie in een pan en bak het gehakt goudbruin. Roer los met een vork. Haal het gehakt uit de pan en meng er de tomatentapenade onder.
-
Meng de spinazie, de linzen en het gehakt onder de couscous. Kruid met peper en zout.
-
Vul de tomaten met de couscousmengeling. Vet een ovenschaal in met 1/2 eetl. olijfolie en leg er de tomaten in. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven, plaats 5 min. voor het einde de hoedjes weer op de tomaten.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 18 maand Bereiding (30 min.) 1 Doe 50 g couscous in een kom en overgiet met heet water. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork. 2 Haal in stap 2 van bovenstaand recept 40 g gehakt uit de pan voor u de tomatentapenade toevoegt. 3 Meng het gehakt met de couscous, 20 g grofgehakte spinazie en 30 g uitgelekte linzen. 4 Vul 1 uitgeholde tomaat met de couscousmengeling en zet samen met de andere tomaten in de oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Le Champ des Murailles `La Petite Muraille' A.O.P. Corbières