- Bewaar

- Bewaar
Halloumi met quinoa en gebakken champignons
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre Blond abdijbier Bier Carlsberg 0,0 % Alcoholvrij bier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje Wijn Vintense 'O°rigin' Terra Australis 0,0 % Alcoholvrije wijn
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (15 min.)
-
Snipper het knoflook en de rode uien fijn.
-
Snij de champignons in 4 of 6.
-
Hak de peterselie en de oregano grof.
-
Snij de halloumi in 12 gelijke plakjes.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de rode uien en het knoflook 2 min. Roer er de quinoa onder en overgiet met de groentebouillon. Laat ± 10 min. afgedekt koken op een zacht vuur. Roer los met een vork.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de champignons 3 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met de peterselie, de oregano, peper en zout. Meng de gebakken champignons onder de gare quinoa.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de plakjes halloumi 2 min. Goudbruin aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de quinoa over de borden en leg er telkens 3 plakjes halloumi op. Bestrooi met de pompoenpitten.
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre Blond abdijbier Bier Carlsberg 0,0 % Alcoholvrij bier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje Wijn Vintense 'O°rigin' Terra Australis 0,0 % Alcoholvrije wijn
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (15 min.)
-
Snipper het knoflook en de rode uien fijn.
-
Snij de champignons in 4 of 6.
-
Hak de peterselie en de oregano grof.
-
Snij de halloumi in 12 gelijke plakjes.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de rode uien en het knoflook 2 min. Roer er de quinoa onder en overgiet met de groentebouillon. Laat ± 10 min. afgedekt koken op een zacht vuur. Roer los met een vork.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de champignons 3 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met de peterselie, de oregano, peper en zout. Meng de gebakken champignons onder de gare quinoa.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de plakjes halloumi 2 min. Goudbruin aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Verdeel de quinoa over de borden en leg er telkens 3 plakjes halloumi op. Bestrooi met de pompoenpitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre Blond abdijbier Bier Carlsberg 0,0 % Alcoholvrij bier Wijn El Coto Rosado D.O.C. Rioja Spanje Wijn Vintense 'O°rigin' Terra Australis 0,0 % Alcoholvrije wijn