- Bewaar

- Bewaar
Hoevekip met tarwegraantjes en trio van groenten
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Campo Viejo Tempranillo D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de rapen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de selder in fijne stukjes.
-
Snij de champignons in 4.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de kip in een ovenschaal en bestrijk met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 1 u. 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Doe de tarwegraantjes ondertussen in een andere ovenschaal. Overgiet met de groentebouillon en de tomatenstukjes. Meng er de Italiaanse kruiden onder. Kruid met peper en zout. Verdeel er de laurier, de takjes tijm en de gesneden groenten over. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en zet 1 u. mee in de oven. Schep af en toe om.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Campo Viejo Tempranillo D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de rapen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snij de selder in fijne stukjes.
-
Snij de champignons in 4.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de kip in een ovenschaal en bestrijk met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 1 u. 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Doe de tarwegraantjes ondertussen in een andere ovenschaal. Overgiet met de groentebouillon en de tomatenstukjes. Meng er de Italiaanse kruiden onder. Kruid met peper en zout. Verdeel er de laurier, de takjes tijm en de gesneden groenten over. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en zet 1 u. mee in de oven. Schep af en toe om.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Campo Viejo Tempranillo D.O.C. Rioja Spanje