Italiaans beursje
Italiaans beursje

Italiaans beursje

10 min.
Aperitiefhapje
9 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 64 kcal
Vet 4.7 g
Koolhydraat 1.3 g
Eiwit 4.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de gedroogde tomaten, de olijven en de uitgelekte artisjokken in stukjes.

  3. Meng met de ricotta en kruid naar smaak met peper en zout.

  4. Leg telkens 1 koffi el. van het ricottamengsel op elk sneetje bresaola. Maak een beursje en bind het dicht met een sprietje bieslook.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de gedroogde tomaten, de olijven en de uitgelekte artisjokken in stukjes.

  3. Meng met de ricotta en kruid naar smaak met peper en zout.

  4. Leg telkens 1 koffi el. van het ricottamengsel op elk sneetje bresaola. Maak een beursje en bind het dicht met een sprietje bieslook.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 64 kcal
Vet 4.7 g
Koolhydraat 1.3 g
Eiwit 4.5 g

Bekijk het recept digitaal