- Bewaar

- Bewaar
Italiaans charcuteriebordje met groentetorentje
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Roodeberg (rood) KWV - Western Cape - Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + 20 min. in de oven + afkoelen)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de diepgevroren gegrilde groentemix naast elkaar in een ovenschaal. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met Provençaalse kruiden. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen 8 brede slierten van de ongeschilde courgette met een dunschiller.
-
Besprenkel ze met 1 eetl. olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout en laat ± 15 min. marineren in de koelkast.
-
Haal de groenten uit de oven en laat afkoelen. Snij daarna in gelijke stukken van max. 2 cm.
-
Bereiding:
-
Schik telkens 2 slierten courgette tegen de binnenkant van een inox serveervorm.
-
Vul met stukjes gegrilde groenten.
-
Afwerking:
-
Werk de torentjes af met 2 grissinistokjes en schik er telkens 1 sneetje van de verschillende soorten charcuterie rond.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Roodeberg (rood) KWV - Western Cape - Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + 20 min. in de oven + afkoelen)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schik de diepgevroren gegrilde groentemix naast elkaar in een ovenschaal. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met Provençaalse kruiden. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen 8 brede slierten van de ongeschilde courgette met een dunschiller.
-
Besprenkel ze met 1 eetl. olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout en laat ± 15 min. marineren in de koelkast.
-
Haal de groenten uit de oven en laat afkoelen. Snij daarna in gelijke stukken van max. 2 cm.
-
Bereiding:
-
Schik telkens 2 slierten courgette tegen de binnenkant van een inox serveervorm.
-
Vul met stukjes gegrilde groenten.
-
Afwerking:
-
Werk de torentjes af met 2 grissinistokjes en schik er telkens 1 sneetje van de verschillende soorten charcuterie rond.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Roodeberg (rood) KWV - Western Cape - Zuid-Afrika