- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse zalm-venkelpapillot
Onze drankensuggesties
Bier Mystic Krieken Fruitbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella e Mosca Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de zalmhaasjes oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.
-
Snipper de rode ui fijn. Snij de venkel doormidden en verwijder de harde kern. Snij de rest in blokjes van 1/2 cm.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de blokjes venkel en de fijngesnipperde ui 5 à 10 min.
-
Verkruimel intussen de gorgonzola en snij de halfgedroogde kerstomaten in stukjes.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens 1 vel bakpapier op. Verdeel de venkel over de vellen bakpapier. Leg er telkens 1 zalmhaasje op en besprenkel met de balsamicoazijn. Bestrooi met de gedroogde kerstomaten en de gorgonzola. Kruid met peper en grof zeezout. Vouw de papillotten goed dicht.
-
Bereiding op de barbecue (25 min.)
-
Laat de papillotten 25 min. garen op een matig warme barbecue.
-
Verwijder vlak voor het serveren de aluminiumfolie.
Onze drankensuggesties
Bier Mystic Krieken Fruitbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella e Mosca Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de zalmhaasjes oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.
-
Snipper de rode ui fijn. Snij de venkel doormidden en verwijder de harde kern. Snij de rest in blokjes van 1/2 cm.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de blokjes venkel en de fijngesnipperde ui 5 à 10 min.
-
Verkruimel intussen de gorgonzola en snij de halfgedroogde kerstomaten in stukjes.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens 1 vel bakpapier op. Verdeel de venkel over de vellen bakpapier. Leg er telkens 1 zalmhaasje op en besprenkel met de balsamicoazijn. Bestrooi met de gedroogde kerstomaten en de gorgonzola. Kruid met peper en grof zeezout. Vouw de papillotten goed dicht.
-
Bereiding op de barbecue (25 min.)
-
Laat de papillotten 25 min. garen op een matig warme barbecue.
-
Verwijder vlak voor het serveren de aluminiumfolie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Mystic Krieken Fruitbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella e Mosca Sardegna - Italië