- Bewaar

- Bewaar
Kaasfondue
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Château La Gentilhommière Les Abymes A.O.P. Savoie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Pel het teentje knoflook en snij in de lengte in 2.
-
Rasp de emmentaler.
-
Snij de gorgonzola in kleine blokjes.
-
Bak de ciabatta's of stokbroden in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Wrijf de binnenkant van het fonduestel in met het knoflook.
-
Giet er de witte wijn in en breng aan de kook.
-
Laat de 3 soorten kaas beetje bij beetje smelten in de fondue. Voeg de instantsausbinder toe en laat even indikken. Kruid met zwarte peper en nootmuskaat.
-
Afwerking:
-
Zet de kaasfondue op tafel en serveer met stukjes brood. Geef er een groen slaatje bij.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Château La Gentilhommière Les Abymes A.O.P. Savoie
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Pel het teentje knoflook en snij in de lengte in 2.
-
Rasp de emmentaler.
-
Snij de gorgonzola in kleine blokjes.
-
Bak de ciabatta's of stokbroden in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Wrijf de binnenkant van het fonduestel in met het knoflook.
-
Giet er de witte wijn in en breng aan de kook.
-
Laat de 3 soorten kaas beetje bij beetje smelten in de fondue. Voeg de instantsausbinder toe en laat even indikken. Kruid met zwarte peper en nootmuskaat.
-
Afwerking:
-
Zet de kaasfondue op tafel en serveer met stukjes brood. Geef er een groen slaatje bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Château La Gentilhommière Les Abymes A.O.P. Savoie