- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauwpasteitje met kreeftensaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. `Blason de Bourgogne' Cave de Buxy
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Ontdooitijd + 5 min.
-
Laat diepgevroren garnalen oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Bereiding:
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Breng de visbouillon aan de kook in een kookpot. Leg er de diepgevroren kabeljauwfilets in en zet het vuur lager (de bouillon mag niet meer koken). Laat 5 à 7 min. onafgedekt garen, afhankelijk van de dikte.
-
Schep de vis voorzichtig uit de kookpot en snij in stukjes. Zet de visbouillon opzij.
-
Snij het hoedje van de pasteitjes los en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt ondertussen de boter in een kookpot en roer er de bloem onder. Laat even bakken. Roer er beetje bij beetje de kreeftensoep en de visbouillon onder tot u een gebonden saus hebt. Voeg de lichte room toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Schep er de garnalen en de stukjes kabeljauw voorzichtig onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bereiding over de pasteitjes en zet het hoedje er opnieuw op. Lepel er eventueel nog wat saus rond.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. `Blason de Bourgogne' Cave de Buxy
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Ontdooitijd + 5 min.
-
Laat diepgevroren garnalen oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Bereiding:
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Breng de visbouillon aan de kook in een kookpot. Leg er de diepgevroren kabeljauwfilets in en zet het vuur lager (de bouillon mag niet meer koken). Laat 5 à 7 min. onafgedekt garen, afhankelijk van de dikte.
-
Schep de vis voorzichtig uit de kookpot en snij in stukjes. Zet de visbouillon opzij.
-
Snij het hoedje van de pasteitjes los en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt ondertussen de boter in een kookpot en roer er de bloem onder. Laat even bakken. Roer er beetje bij beetje de kreeftensoep en de visbouillon onder tot u een gebonden saus hebt. Voeg de lichte room toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Schep er de garnalen en de stukjes kabeljauw voorzichtig onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de bereiding over de pasteitjes en zet het hoedje er opnieuw op. Lepel er eventueel nog wat saus rond.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. `Blason de Bourgogne' Cave de Buxy