- Bewaar

- Bewaar
Kalfsblanquette met witloof en mascarpone
Onze drankensuggesties
Bier Delirium Tremens Wijn Savigny-lès-Beaune 1er Cru A.O.P. | Domaine de la Juvinière
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (20 min. + 1 u. 25 min. suddertijd)
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het vlees aan alle kanten goudbruin.
-
Kruid met peper, zout, tijm en laurier. Giet er de witte wijn en de vleesbouillon langs de rand van de kookpot bij. Dek af en laat 1 u. 10 min. sudderen.
-
Verwijder ondertussen de harde kern uit het witloof en snij in stukken van 1,5 cm. Snij de abrikozen in fijne reepjes.
-
Voeg de witloofstukjes toe en laat nog 15 min. stoven. Meng er de reepjes abrikoos onder en zet koel weg.
-
Op het moment zelf (15 min.)
-
Verwarm de stoofpot 10 min. op een zacht vuur. Bind de saus eventueel met instantsausbinder en voeg de acaciahoning toe. Breng op smaak met peper en zout.
-
Neem van het vuur en laat de mascarpone er al roerend in smelten. Serveer onmiddellijk met kroketten of hertoginnenaardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Delirium Tremens Wijn Savigny-lès-Beaune 1er Cru A.O.P. | Domaine de la Juvinière
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (20 min. + 1 u. 25 min. suddertijd)
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het vlees aan alle kanten goudbruin.
-
Kruid met peper, zout, tijm en laurier. Giet er de witte wijn en de vleesbouillon langs de rand van de kookpot bij. Dek af en laat 1 u. 10 min. sudderen.
-
Verwijder ondertussen de harde kern uit het witloof en snij in stukken van 1,5 cm. Snij de abrikozen in fijne reepjes.
-
Voeg de witloofstukjes toe en laat nog 15 min. stoven. Meng er de reepjes abrikoos onder en zet koel weg.
-
Op het moment zelf (15 min.)
-
Verwarm de stoofpot 10 min. op een zacht vuur. Bind de saus eventueel met instantsausbinder en voeg de acaciahoning toe. Breng op smaak met peper en zout.
-
Neem van het vuur en laat de mascarpone er al roerend in smelten. Serveer onmiddellijk met kroketten of hertoginnenaardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Delirium Tremens Wijn Savigny-lès-Beaune 1er Cru A.O.P. | Domaine de la Juvinière