Kalkoenensneden met champignons
Kalkoenensneden met champignons

Kalkoenensneden met champignons

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 424 kcal
Vet 24.3 g
Koolhydraat 1 g
Eiwit 50.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat diepvriesvlees ontdooien.

  3. Snij de champignons in 2 of in 4.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de olijfolie in een pan. Besmeer intussen de kalkoenensneden met Boursin. Laat de sneden aan twee kanten goudbruin bakken in de hete olijfolie.

  6. Voeg het spek en de champignons toe, dek af en laat 10 min. bakken.

  7. Als u meer saus wil, voegt u een beetje water en wat instantsausbinder toe. Kruid lichtjes met peper en zout, de Boursin is al goed gekruid.

  8. Afwerking:
  9. Dien op met een groene salade en tomaten, met frieten of gebakken aardappelen.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat diepvriesvlees ontdooien.

  3. Snij de champignons in 2 of in 4.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de olijfolie in een pan. Besmeer intussen de kalkoenensneden met Boursin. Laat de sneden aan twee kanten goudbruin bakken in de hete olijfolie.

  6. Voeg het spek en de champignons toe, dek af en laat 10 min. bakken.

  7. Als u meer saus wil, voegt u een beetje water en wat instantsausbinder toe. Kruid lichtjes met peper en zout, de Boursin is al goed gekruid.

  8. Afwerking:
  9. Dien op met een groene salade en tomaten, met frieten of gebakken aardappelen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 424 kcal
Vet 24.3 g
Koolhydraat 1 g
Eiwit 50.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Wijn Flamboyant A.C. Fitou

Bekijk het recept digitaal