- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenensneden met champignons
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Flamboyant A.C. Fitou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepvriesvlees ontdooien.
-
Snij de champignons in 2 of in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan. Besmeer intussen de kalkoenensneden met Boursin. Laat de sneden aan twee kanten goudbruin bakken in de hete olijfolie.
-
Voeg het spek en de champignons toe, dek af en laat 10 min. bakken.
-
Als u meer saus wil, voegt u een beetje water en wat instantsausbinder toe. Kruid lichtjes met peper en zout, de Boursin is al goed gekruid.
-
Afwerking:
-
Dien op met een groene salade en tomaten, met frieten of gebakken aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Flamboyant A.C. Fitou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepvriesvlees ontdooien.
-
Snij de champignons in 2 of in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan. Besmeer intussen de kalkoenensneden met Boursin. Laat de sneden aan twee kanten goudbruin bakken in de hete olijfolie.
-
Voeg het spek en de champignons toe, dek af en laat 10 min. bakken.
-
Als u meer saus wil, voegt u een beetje water en wat instantsausbinder toe. Kruid lichtjes met peper en zout, de Boursin is al goed gekruid.
-
Afwerking:
-
Dien op met een groene salade en tomaten, met frieten of gebakken aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Flamboyant A.C. Fitou