In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
20 min.
Rasp enkele centimeters chocolade voor de versiering en breek de rest in stukken.
Verwarm de melk in een steelpan, tot net onder het kookpunt. Haal van het vuur, voeg het kaneelstokje toe en laat 10 min. trekken.
Haal het kaneelstokje uit de steelpan en voeg de stukken chocolade toe. Roer tot ze volledig gesmolten zijn. Warm nog even op.
Zet intussen de koffie en klop de room stijf.
Verdeel de koffie over hittebestendige glazen. Vul aan met de Baileys en daarna met de chocolademelk. Bedek voorzichtig met de slagroom en bestrooi met de geraspte chocolade.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
20 min.
Rasp enkele centimeters chocolade voor de versiering en breek de rest in stukken.
Verwarm de melk in een steelpan, tot net onder het kookpunt. Haal van het vuur, voeg het kaneelstokje toe en laat 10 min. trekken.
Haal het kaneelstokje uit de steelpan en voeg de stukken chocolade toe. Roer tot ze volledig gesmolten zijn. Warm nog even op.
Zet intussen de koffie en klop de room stijf.
Verdeel de koffie over hittebestendige glazen. Vul aan met de Baileys en daarna met de chocolademelk. Bedek voorzichtig met de slagroom en bestrooi met de geraspte chocolade.