- Bewaar

- Bewaar
Kippenworst met tortellini in kaassaus
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Augustijn Blond Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snij in blokjes.
-
Kook de pasta 4 min. gaar in lichtgezouten water samen met de broccoli. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij intussen de lente-uitjes fijn.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons 5 min. Kruid met peper en zout en meng er de helft van de lente-uitjes onder.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de worsten ± 3 min. aan elke kant.
-
Verwarm intussen de kaassaus (instructies: zie verpakking) en meng onder de pasta en de broccoli.
-
Verdeel de pasta over de borden. Lepel er de champignons over en bestrooi met de rest van de lente-uitjes. Geef er een kippenworst bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Augustijn Blond Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snij in blokjes.
-
Kook de pasta 4 min. gaar in lichtgezouten water samen met de broccoli. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij intussen de lente-uitjes fijn.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons 5 min. Kruid met peper en zout en meng er de helft van de lente-uitjes onder.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de worsten ± 3 min. aan elke kant.
-
Verwarm intussen de kaassaus (instructies: zie verpakking) en meng onder de pasta en de broccoli.
-
Verdeel de pasta over de borden. Lepel er de champignons over en bestrooi met de rest van de lente-uitjes. Geef er een kippenworst bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Augustijn Blond Blond bier