Kippenworst met tortellini in kaassaus
Kippenworst met tortellini in kaassaus

Kippenworst met tortellini in kaassaus

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 708 kcal
Energie 2962 kj
Vet 44.3 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraat 35.9 g
Suiker 6.2 g
Vezel 5.1 g
Eiwit 39 g
Zout 3.3 g
natrium 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snij in blokjes.

  3. Kook de pasta 4 min. gaar in lichtgezouten water samen met de broccoli. Giet af en laat uitlekken.

  4. Snij intussen de lente-uitjes fijn.

  5. Verhit de helft van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons 5 min. Kruid met peper en zout en meng er de helft van de lente-uitjes onder.

  6. Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de worsten ± 3 min. aan elke kant.

  7. Verwarm intussen de kaassaus (instructies: zie verpakking) en meng onder de pasta en de broccoli.

  8. Verdeel de pasta over de borden. Lepel er de champignons over en bestrooi met de rest van de lente-uitjes. Geef er een kippenworst bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snij in blokjes.

  3. Kook de pasta 4 min. gaar in lichtgezouten water samen met de broccoli. Giet af en laat uitlekken.

  4. Snij intussen de lente-uitjes fijn.

  5. Verhit de helft van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons 5 min. Kruid met peper en zout en meng er de helft van de lente-uitjes onder.

  6. Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de worsten ± 3 min. aan elke kant.

  7. Verwarm intussen de kaassaus (instructies: zie verpakking) en meng onder de pasta en de broccoli.

  8. Verdeel de pasta over de borden. Lepel er de champignons over en bestrooi met de rest van de lente-uitjes. Geef er een kippenworst bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 708 kcal
Energie 2962 kj
Vet 44.3 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraat 35.9 g
Suiker 6.2 g
Vezel 5.1 g
Eiwit 39 g
Zout 3.3 g
natrium 1.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Jean Gamay Noir Vin de France Bier Augustijn Blond Blond bier

Bekijk het recept digitaal