- Bewaar

- Bewaar
Klassieke wafels
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Scheid het eiwit van het eigeel en klop het goed stijf.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter met een snuifje zout.
-
Doe er de eidooiers bij. Klop samen met de suiker en het spuitwater tot een luchtig mengsel.
-
Zeef de bloem boven het mengsel. Mix tot het deeg mooi homogeen is.
-
Meng er voorzichtig het opgeklopt eiwit onder met een houten lepel. Laat het deeg 30 min. rusten op een tochtvrije plaats.
-
Giet een (pol)lepel deeg in een heet wafelijzer, dat u op voorhand lichtjes ingevet hebt. Bak de wafels mooi goudbruin.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Scheid het eiwit van het eigeel en klop het goed stijf.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter met een snuifje zout.
-
Doe er de eidooiers bij. Klop samen met de suiker en het spuitwater tot een luchtig mengsel.
-
Zeef de bloem boven het mengsel. Mix tot het deeg mooi homogeen is.
-
Meng er voorzichtig het opgeklopt eiwit onder met een houten lepel. Laat het deeg 30 min. rusten op een tochtvrije plaats.
-
Giet een (pol)lepel deeg in een heet wafelijzer, dat u op voorhand lichtjes ingevet hebt. Bak de wafels mooi goudbruin.