- Bewaar

- Bewaar
Havermoutwafels met ahornsiroop en blauwe bessen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Mix de havermout fijn met een staafmixer. Laat de boter op kamertemperatuur komen.
-
Meng de patisseriebloem met de havermout, het bakpoeder en het zout. Voeg de zachte boter, de ahornsiroop, de eieren en de melk toe. Mix tot een glad beslag. Laat 45 min. rusten onder een propere keukenhanddoek.
-
Verwarm het wafelijzer en vet in met boter. Bak de wafels en vet het wafelijzer na elke wafel opnieuw in.
-
Werk de wafels af met ahornsiroop, een schep Griekse yoghurt en blauwe bessen.
Deze wafels zijn ook lekker met Luikse siroop en enkele plakjes peer.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Mix de havermout fijn met een staafmixer. Laat de boter op kamertemperatuur komen.
-
Meng de patisseriebloem met de havermout, het bakpoeder en het zout. Voeg de zachte boter, de ahornsiroop, de eieren en de melk toe. Mix tot een glad beslag. Laat 45 min. rusten onder een propere keukenhanddoek.
-
Verwarm het wafelijzer en vet in met boter. Bak de wafels en vet het wafelijzer na elke wafel opnieuw in.
-
Werk de wafels af met ahornsiroop, een schep Griekse yoghurt en blauwe bessen.
Deze wafels zijn ook lekker met Luikse siroop en enkele plakjes peer.