- Bewaar

- Bewaar
Konijn in de wok met bier
Onze drankensuggesties
Bier Leffe blond De norbertijnerabdij van Leffe is gesticht in 1152. Tegenwoordig wordt de blonde Leffe gekenmerkt door een mooie goudgele kleur, een moutig aroma en een lichtbittere afdronk. Wijn Inycon Nero d'Avola IGT Rosso di Sicilia Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepvriesvlees ontdooien. Fileer de konijnenrug: hou aan de bovenkant vast en snij met een scherp mes langs de ruggengraat en de ribben van boven naar onder toe. Snij elke filet in 3 repen.
-
Meng de komijn onder de bloem en kruid met peper en zout. Wentel de repen konijn in de bloem.
-
Halveer de ui en snij in halve maantjes.
-
Snij de wortelen in fijne luciferstaafjes.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Halveer en ontpit de pruimen.
-
Meng de ingrediënten voor de saus.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 1 eetl. maïsolie toe. Roerbak de reepjes konijn gedurende 3 min. in de hete olie.
-
Voeg de maantjes ui toe en roerbak 1 min.
-
Schep er de wortelstaafjes en champignonschijfjes onder en bak 2 min.
-
Giet de saus in de wok en voeg de pruimen toe. Schep om en laat gedurende 4 min. sudderen.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met rijst.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe blond De norbertijnerabdij van Leffe is gesticht in 1152. Tegenwoordig wordt de blonde Leffe gekenmerkt door een mooie goudgele kleur, een moutig aroma en een lichtbittere afdronk. Wijn Inycon Nero d'Avola IGT Rosso di Sicilia Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepvriesvlees ontdooien. Fileer de konijnenrug: hou aan de bovenkant vast en snij met een scherp mes langs de ruggengraat en de ribben van boven naar onder toe. Snij elke filet in 3 repen.
-
Meng de komijn onder de bloem en kruid met peper en zout. Wentel de repen konijn in de bloem.
-
Halveer de ui en snij in halve maantjes.
-
Snij de wortelen in fijne luciferstaafjes.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Halveer en ontpit de pruimen.
-
Meng de ingrediënten voor de saus.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 1 eetl. maïsolie toe. Roerbak de reepjes konijn gedurende 3 min. in de hete olie.
-
Voeg de maantjes ui toe en roerbak 1 min.
-
Schep er de wortelstaafjes en champignonschijfjes onder en bak 2 min.
-
Giet de saus in de wok en voeg de pruimen toe. Schep om en laat gedurende 4 min. sudderen.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe blond De norbertijnerabdij van Leffe is gesticht in 1152. Tegenwoordig wordt de blonde Leffe gekenmerkt door een mooie goudgele kleur, een moutig aroma en een lichtbittere afdronk. Wijn Inycon Nero d'Avola IGT Rosso di Sicilia Italië