- Bewaar

- Bewaar
Konijn met Postel
Onze drankensuggesties
Wijn Finca Museum Reserva D.O. Cigales Spanje Bier Postel Dubbel Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
De dag voordien (1 u. 20 min.)
Snij de sneetjes spek in stukken en hak de sjalotten fijn.
-
Verhit de olijfolie in een ruime kookpot en bak de stukken konijn aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg het spek, de sjalotten, de pruimen en het laurierblaadje toe. Kruid met peper, zout en de tijm. Giet het bier langs de rand van de kookpot erbij en laat ± 1 u. afgedekt sudderen.
-
Snij de champignons in 4 en voeg toe aan de kookpot. Laat nog 10 min. afgedekt verder garen. Zet in de koelkast tot de volgende dag.
-
Op het moment zelf (20 min.)
-
Verwarm het konijn 15 à 20 min. op een zacht vuur. Proef de saus en voeg eventueel een klontje suiker toe. Haal het vlees uit de pan, zet het vuur hoger en bind de saus indien nodig met instantsausbinder.
-
Verwarm intussen de puree (instructies: zie verpakking). Serveer bij het konijn met Postel.
Onze drankensuggesties
Wijn Finca Museum Reserva D.O. Cigales Spanje Bier Postel Dubbel Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
De dag voordien (1 u. 20 min.)
Snij de sneetjes spek in stukken en hak de sjalotten fijn.
-
Verhit de olijfolie in een ruime kookpot en bak de stukken konijn aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg het spek, de sjalotten, de pruimen en het laurierblaadje toe. Kruid met peper, zout en de tijm. Giet het bier langs de rand van de kookpot erbij en laat ± 1 u. afgedekt sudderen.
-
Snij de champignons in 4 en voeg toe aan de kookpot. Laat nog 10 min. afgedekt verder garen. Zet in de koelkast tot de volgende dag.
-
Op het moment zelf (20 min.)
-
Verwarm het konijn 15 à 20 min. op een zacht vuur. Proef de saus en voeg eventueel een klontje suiker toe. Haal het vlees uit de pan, zet het vuur hoger en bind de saus indien nodig met instantsausbinder.
-
Verwarm intussen de puree (instructies: zie verpakking). Serveer bij het konijn met Postel.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Finca Museum Reserva D.O. Cigales Spanje Bier Postel Dubbel Donker abdijbier