- Bewaar

- Bewaar
Konijn uit de oven met chorizo en geroosterde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Geuze met een typisch boeket van lambiek. In de complexe smaak zit een fijn zoetje naast de zuren. Wijn Quinta Vista - Vinho Regional Lisboa - Portugal Rode wijn met fruitige aroma's en zachte houttoetsen. De rijke en krachtige smaak eindigt met een frisse finale.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Wentel de stukken konijn door de bloem en schud de overtollige bloem af.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij elke paprika in 16 gelijke stukken.
-
Snij de champignons middendoor.
-
Snij de chorizo in stukjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook fijn en scheur de basilicumblaadjes in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit een braadpan met antiaanbaklaag en bak de stukken chorizo 3 à 5 min. Schep uit de pan en schik in een ovenschaal.
-
Bak de stukken konijn aan alle kanten goudbruin in de vetstof van de chorizo. Doe de stukken konijn in de ovenschaal.
-
Verdeel er de stukken paprika, de champignons, het knoflook en de tomaten over. Overgiet met de kippenbouillon en kruid met de takjes rozemarijn en tijm, het paprikapoeder en de pilipili. Zet 1 u; 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer er de olijfolie en de basilicumblaadjes onder. Kruid met zwarte peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Geuze met een typisch boeket van lambiek. In de complexe smaak zit een fijn zoetje naast de zuren. Wijn Quinta Vista - Vinho Regional Lisboa - Portugal Rode wijn met fruitige aroma's en zachte houttoetsen. De rijke en krachtige smaak eindigt met een frisse finale.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Wentel de stukken konijn door de bloem en schud de overtollige bloem af.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij elke paprika in 16 gelijke stukken.
-
Snij de champignons middendoor.
-
Snij de chorizo in stukjes van 1 cm.
-
Snipper het knoflook fijn en scheur de basilicumblaadjes in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit een braadpan met antiaanbaklaag en bak de stukken chorizo 3 à 5 min. Schep uit de pan en schik in een ovenschaal.
-
Bak de stukken konijn aan alle kanten goudbruin in de vetstof van de chorizo. Doe de stukken konijn in de ovenschaal.
-
Verdeel er de stukken paprika, de champignons, het knoflook en de tomaten over. Overgiet met de kippenbouillon en kruid met de takjes rozemarijn en tijm, het paprikapoeder en de pilipili. Zet 1 u; 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer er de olijfolie en de basilicumblaadjes onder. Kruid met zwarte peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Geuze met een typisch boeket van lambiek. In de complexe smaak zit een fijn zoetje naast de zuren. Wijn Quinta Vista - Vinho Regional Lisboa - Portugal Rode wijn met fruitige aroma's en zachte houttoetsen. De rijke en krachtige smaak eindigt met een frisse finale.