- Bewaar
- Bewaar
Koninginnenhapje met friszure kabeljauwragout
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra Blond Pilsbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en snij in blokjes van 4 cm.
-
Snij de kastanjechampignons in 4.
-
Snij de preistengels in dunne reepjes.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Pers de citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de champignons en de prei 5 min.
-
Strooi er de bloem over en overgiet met de visfond. Breng aan de kook en laat nog 10 min. sudderen.
-
Voeg de stukken kabeljauw toe en laat nog enkele minuten garen op een zacht vuur.
-
Voeg op het einde van de gaartijd de uitgelekte kappertjes toe, samen met de room, het citroensap en de fijngehakte peterselie. Kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Zet ondertussen de bladerdeegpasteitjes 10 min. in de voorverwarmde oven. Verwijder het dekseltje.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord een pasteitje, vul met enkele lepels kabeljauwragout en werk af met de grijze garnalen.
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra Blond Pilsbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de kabeljauwhaasjes oppervlakkig ontdooien en snij in blokjes van 4 cm.
-
Snij de kastanjechampignons in 4.
-
Snij de preistengels in dunne reepjes.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Pers de citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de champignons en de prei 5 min.
-
Strooi er de bloem over en overgiet met de visfond. Breng aan de kook en laat nog 10 min. sudderen.
-
Voeg de stukken kabeljauw toe en laat nog enkele minuten garen op een zacht vuur.
-
Voeg op het einde van de gaartijd de uitgelekte kappertjes toe, samen met de room, het citroensap en de fijngehakte peterselie. Kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Zet ondertussen de bladerdeegpasteitjes 10 min. in de voorverwarmde oven. Verwijder het dekseltje.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord een pasteitje, vul met enkele lepels kabeljauwragout en werk af met de grijze garnalen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Vedett Extra Blond Pilsbier Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres Central Valley - Chili