- Bewaar

- Bewaar
Krans van fijne charcuterie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Verdeel de slascheuten in een krans over elk bord.
-
Snij de sneetjes brood in blokjes van 1 cm. Verhit de olijfolie in een braadpan en roerbak de broodblokjes 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Vorm roosjes van de sneetjes charcuterie en verdeel over de sla. Werk af met de truffelmayonaise, de pijnboompitten en de kaasschilfers. Bestrooi met de croutons.
Tip
Voor extra versiering kan je de borden afwerken met eetbare bloemen.
Liever veggie?
Vervang de charcuterie door 4 sneetjes veggie worst tomaat-basilicum, 4 vegetarische balletjes gebakken in olijfolie en 4 gefrituurde miniloempia’s met groenten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Verdeel de slascheuten in een krans over elk bord.
-
Snij de sneetjes brood in blokjes van 1 cm. Verhit de olijfolie in een braadpan en roerbak de broodblokjes 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Vorm roosjes van de sneetjes charcuterie en verdeel over de sla. Werk af met de truffelmayonaise, de pijnboompitten en de kaasschilfers. Bestrooi met de croutons.
Tip
Voor extra versiering kan je de borden afwerken met eetbare bloemen.
Liever veggie?
Vervang de charcuterie door 4 sneetjes veggie worst tomaat-basilicum, 4 vegetarische balletjes gebakken in olijfolie en 4 gefrituurde miniloempia’s met groenten.