Krans van fijne charcuterie
Krans van fijne charcuterie

Krans van fijne charcuterie

15 min.
Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1874 kj
Energie 448 kcal
Vet 32.6 g
Verzadigd vet 8.8 g
Koolhydraat 13 g
Suiker 2.1 g
Vezel 1.4 g
Eiwit 25.1 g
Zout 2.9 g
natrium 1.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Verdeel de slascheuten in een krans over elk bord.

  3. Snij de sneetjes brood in blokjes van 1 cm. Verhit de olijfolie in een braadpan en roerbak de broodblokjes 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. Vorm roosjes van de sneetjes charcuterie en verdeel over de sla. Werk af met de truffelmayonaise, de pijnboompitten en de kaasschilfers. Bestrooi met de croutons.

Tip
Tip

Voor extra versiering kan je de borden afwerken met eetbare bloemen.

Liever veggie?

Vervang de charcuterie door 4 sneetjes veggie worst tomaat-basilicum, 4 vegetarische balletjes gebakken in olijfolie en 4 gefrituurde miniloempia’s met groenten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Verdeel de slascheuten in een krans over elk bord.

  3. Snij de sneetjes brood in blokjes van 1 cm. Verhit de olijfolie in een braadpan en roerbak de broodblokjes 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. Vorm roosjes van de sneetjes charcuterie en verdeel over de sla. Werk af met de truffelmayonaise, de pijnboompitten en de kaasschilfers. Bestrooi met de croutons.

Tip
Tip

Voor extra versiering kan je de borden afwerken met eetbare bloemen.

Liever veggie?

Vervang de charcuterie door 4 sneetjes veggie worst tomaat-basilicum, 4 vegetarische balletjes gebakken in olijfolie en 4 gefrituurde miniloempia’s met groenten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1874 kj
Energie 448 kcal
Vet 32.6 g
Verzadigd vet 8.8 g
Koolhydraat 13 g
Suiker 2.1 g
Vezel 1.4 g
Eiwit 25.1 g
Zout 2.9 g
natrium 1.2 g

Bekijk het recept digitaal