- Bewaar
- Bewaar
Krieltjesgratin met spek en prei
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Anjou A.O.P. `Anjou Signature du Cléray' Chenin Blanc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de preien in heel fijne ringen.
-
Snij de champignons in 2 of 4.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de krieltjes, de prei, de champignons, de hazelnoten en de spekblokjes in een grote ovenschaal.
-
Verkruimel er het bouillonblokje over en kruid met het paprikapoeder en zwarte peper.
-
Meng de room onder de geitenkaas en giet over de krieltjes.
-
Bestrooi met de geraspte kaas en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Anjou A.O.P. `Anjou Signature du Cléray' Chenin Blanc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de preien in heel fijne ringen.
-
Snij de champignons in 2 of 4.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de krieltjes, de prei, de champignons, de hazelnoten en de spekblokjes in een grote ovenschaal.
-
Verkruimel er het bouillonblokje over en kruid met het paprikapoeder en zwarte peper.
-
Meng de room onder de geitenkaas en giet over de krieltjes.
-
Bestrooi met de geraspte kaas en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Anjou A.O.P. `Anjou Signature du Cléray' Chenin Blanc