- Bewaar

- Bewaar
Lamscassoulet
Onze drankensuggesties
Wijn Château Lafleur A.C. Cahors Door hun diepe, donkere kleur worden de wijnen uit Cahors 'vins noirs' genoemd. Château Lafleur is een krachtige, kruidige en vlezige cahors met een weelderig boeket. Wijn L'Excellence de Signargues A.C. Côtes du Rhône Villages Caves Saint-Pierre Heel aantrekkelijke wijn met een mooie neus van zwart fruit en viooltjes. De smaak is typisch voor een côtes du rhône: rijk, krachtig, fruitig en kruidig.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Laat de groene peulbonen uitlekken in een vergiet.
-
Verhit de boter in een braadpan en bak de lamsboutsneden gedurende 2 min. aan beide zijden mooi goudbruin. Kruid met peper.
-
Giet intussen het blik witte bonen met tomatensaus in een ovenschotel (met deksel).
-
Leg het gebakken lamsvlees op de witte bonen en strooi er de rozemarijn over. Verdeel dan de groene peulbonen over het vlees en giet er de bouillon bij tot het vlees onder staat.
-
Snij de boerenrookworst in dikke sneden en leg die samen met het gezouten spek bovenop de groenten. Kruid tot slot met de blaadjes laurier en het takje tijm.
-
Dek de schotel af en schuif gedurende 1 uur in de voorverwarmde oven op 200 °C.
-
Afwerking:
-
Dien op met aardappelpuree of stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Lafleur A.C. Cahors Door hun diepe, donkere kleur worden de wijnen uit Cahors 'vins noirs' genoemd. Château Lafleur is een krachtige, kruidige en vlezige cahors met een weelderig boeket. Wijn L'Excellence de Signargues A.C. Côtes du Rhône Villages Caves Saint-Pierre Heel aantrekkelijke wijn met een mooie neus van zwart fruit en viooltjes. De smaak is typisch voor een côtes du rhône: rijk, krachtig, fruitig en kruidig.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Laat de groene peulbonen uitlekken in een vergiet.
-
Verhit de boter in een braadpan en bak de lamsboutsneden gedurende 2 min. aan beide zijden mooi goudbruin. Kruid met peper.
-
Giet intussen het blik witte bonen met tomatensaus in een ovenschotel (met deksel).
-
Leg het gebakken lamsvlees op de witte bonen en strooi er de rozemarijn over. Verdeel dan de groene peulbonen over het vlees en giet er de bouillon bij tot het vlees onder staat.
-
Snij de boerenrookworst in dikke sneden en leg die samen met het gezouten spek bovenop de groenten. Kruid tot slot met de blaadjes laurier en het takje tijm.
-
Dek de schotel af en schuif gedurende 1 uur in de voorverwarmde oven op 200 °C.
-
Afwerking:
-
Dien op met aardappelpuree of stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Lafleur A.C. Cahors Door hun diepe, donkere kleur worden de wijnen uit Cahors 'vins noirs' genoemd. Château Lafleur is een krachtige, kruidige en vlezige cahors met een weelderig boeket. Wijn L'Excellence de Signargues A.C. Côtes du Rhône Villages Caves Saint-Pierre Heel aantrekkelijke wijn met een mooie neus van zwart fruit en viooltjes. De smaak is typisch voor een côtes du rhône: rijk, krachtig, fruitig en kruidig.