- Bewaar

- Bewaar
Lamsmanchettes `bordelaise'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de champignons in schijfjes. Smelt 1 eetl. boter en stoof de champignons gedurende 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Strijk het vlees in met olijfolie.
-
Verhit een braadpan zonder vetstof. Leg er de lamsmanchettes in en laat ze op een matig vuurtje aan elke kant goudbruin kleuren gedurende 2 min.
-
Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Stoof er de gesnipperde sjalot en knoflook in.
-
Voeg de rode wijn toe en laat even koken. Voeg de champignons (in hun stoofvocht) en de tomatenpuree toe.
-
Roer goed om en bind, indien gewenst, lichtjes met instantsausbinder. Voeg indien nodig nog wat peper en zout toe.
-
Serveer met hertoginnenaardappeltjes en een fijne sla.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Snij de champignons in schijfjes. Smelt 1 eetl. boter en stoof de champignons gedurende 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Strijk het vlees in met olijfolie.
-
Verhit een braadpan zonder vetstof. Leg er de lamsmanchettes in en laat ze op een matig vuurtje aan elke kant goudbruin kleuren gedurende 2 min.
-
Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Stoof er de gesnipperde sjalot en knoflook in.
-
Voeg de rode wijn toe en laat even koken. Voeg de champignons (in hun stoofvocht) en de tomatenpuree toe.
-
Roer goed om en bind, indien gewenst, lichtjes met instantsausbinder. Voeg indien nodig nog wat peper en zout toe.
-
Serveer met hertoginnenaardappeltjes en een fijne sla.