- Bewaar

- Bewaar
Lasagne met broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Laudum Nature Tempranillo ` D.O. Alicante' Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in 4 of in 6.
-
Snij de ongeschilde courgette in dunne repen met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de broccoli 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en snij in plakjes van 1 cm dik.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons 3 min. op een hoog vuur. Kruid met de tijm, peper, zout en voeg de tomatenpuree toe.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Bestrooi met de bloem en overgiet met de bouillon. Voeg de mosterd toe en meng tot een gebonden saus.
-
Vet een ovenschaal in met 1 koffiel. olijfolie en verdeel er de helft van de broccoli over. Bedek met 1/3 van de saus, reepjes courgette en de helft van de champignons. Herhaal en werk af met de rest van de saus. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bak intussen de stokbroodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking).
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Laudum Nature Tempranillo ` D.O. Alicante' Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in 4 of in 6.
-
Snij de ongeschilde courgette in dunne repen met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de broccoli 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en snij in plakjes van 1 cm dik.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons 3 min. op een hoog vuur. Kruid met de tijm, peper, zout en voeg de tomatenpuree toe.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Bestrooi met de bloem en overgiet met de bouillon. Voeg de mosterd toe en meng tot een gebonden saus.
-
Vet een ovenschaal in met 1 koffiel. olijfolie en verdeel er de helft van de broccoli over. Bedek met 1/3 van de saus, reepjes courgette en de helft van de champignons. Herhaal en werk af met de rest van de saus. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bak intussen de stokbroodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Laudum Nature Tempranillo ` D.O. Alicante' Spanje