- Bewaar

- Bewaar
Lasagne met witloof en ham in kaassaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Cono Sur `Bicicleta' Viognier D.O. Colchagua Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in reepjes.
-
Rits de tijm van de takjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot. Voeg de witloofreepjes toe en stoof 4 à 5 min. Kruid met peper, zout en de nootmuskaat.
-
Voeg 1,5 dl water toe, de hamreepjes, de mascarpone en 3/4 van de kaas. Laat de saus nog 2 min. opwarmen, zodat de kaas smelt.
-
Doe een laag saus in een ovenschaal en schik er een laagje lasagnevellen naast elkaar op. Wissel af tot de ingrediënten op zijn en eindig met een laagje saus. Verdeel er ten slotte de rest van de kaas over, samen met de tijm en de walnootpitten. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Werk voor het serveren eventueel af met wat tijm.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Cono Sur `Bicicleta' Viognier D.O. Colchagua Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in reepjes.
-
Rits de tijm van de takjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot. Voeg de witloofreepjes toe en stoof 4 à 5 min. Kruid met peper, zout en de nootmuskaat.
-
Voeg 1,5 dl water toe, de hamreepjes, de mascarpone en 3/4 van de kaas. Laat de saus nog 2 min. opwarmen, zodat de kaas smelt.
-
Doe een laag saus in een ovenschaal en schik er een laagje lasagnevellen naast elkaar op. Wissel af tot de ingrediënten op zijn en eindig met een laagje saus. Verdeel er ten slotte de rest van de kaas over, samen met de tijm en de walnootpitten. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Werk voor het serveren eventueel af met wat tijm.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Cono Sur `Bicicleta' Viognier D.O. Colchagua Valley Chili