- Bewaar

- Bewaar
Macaroni met kaas, ricotta en hesp
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay - Inycon - Sicilia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de sneetjes ham in reepjes.
-
Mix de ricotta met de melk en 100 g gruyère tot een gladde saus. Kruid goed met nootmuskaat, cayennepeper, zwarte peper en zout.
-
Doe de ongekookte macaroni in een ovenschaal en meng er de saus en de reepjes ham onder. Bedek met aluminiumfolie en zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder de aluminiumfolie en roer alles goed om. Bestrooi met 100 g gruyère en zet nog 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven tot de kaas een goudbruin korstje heeft.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay - Inycon - Sicilia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de sneetjes ham in reepjes.
-
Mix de ricotta met de melk en 100 g gruyère tot een gladde saus. Kruid goed met nootmuskaat, cayennepeper, zwarte peper en zout.
-
Doe de ongekookte macaroni in een ovenschaal en meng er de saus en de reepjes ham onder. Bedek met aluminiumfolie en zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder de aluminiumfolie en roer alles goed om. Bestrooi met 100 g gruyère en zet nog 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven tot de kaas een goudbruin korstje heeft.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay - Inycon - Sicilia - Italië