- Bewaar

- Bewaar
Mignonnettes met pittige champignonsaus
Onze drankensuggesties
Wijn Château Limbourg A.C. Pessac-Léognan Grote rode graves, elegant en goed gestructureerd, die voor 50% rijpt in eiken vaten. De wijn is gecorseerd, kruidig en bezit een mooie houttoets. Wijn Groot Genoegen Cinsault-Cabernet Sauvignon - Zuid-Afrika Bijzonder aangename rode wijn uit de Paarl, hét wijngebied van Zuid-Afrika. Deze originele blend van Cinsault en Cabernet Sauvignon is soepel, fruitig en licht kruidig.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereid de ingrediënten voor de saus:
-
Snij de champignons in schijfjes en besprenkel met wat citroensap.
-
Snij de augurken in kleine stukjes.
-
Haal de tomaat uit en snij ze in reepjes.
-
Bereiding:
-
Laat de boter heet worden in een ruime en vrij hoge braadpan. Korst het vlees aan beide kanten op een hevig vuur (2 min. per kant).
-
Blus met de pils. Kruid met peper en zout, dek af en zet het vuur lager.
-
Voeg na 2 min. baktijd de schijfjes champignons bij het vlees. Laat zo nog 2 à 3 min. pruttelen en haal dan het vlees uit de pan. Hou het warm.
-
Zet het vuur hoger en voeg de stukjes augurk en de uitjes toe. Giet er ook de room bij en laat 2 à 3 min. hevig koken. Bind met instantsausbinder en werk af met de reepjes tomaat en de fijngesnipperde peterselie.
-
Afwerking:
-
Geef er gestoofde venkel of witloof bij en aardappelgratin, kroketten of primeuraardappelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Limbourg A.C. Pessac-Léognan Grote rode graves, elegant en goed gestructureerd, die voor 50% rijpt in eiken vaten. De wijn is gecorseerd, kruidig en bezit een mooie houttoets. Wijn Groot Genoegen Cinsault-Cabernet Sauvignon - Zuid-Afrika Bijzonder aangename rode wijn uit de Paarl, hét wijngebied van Zuid-Afrika. Deze originele blend van Cinsault en Cabernet Sauvignon is soepel, fruitig en licht kruidig.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereid de ingrediënten voor de saus:
-
Snij de champignons in schijfjes en besprenkel met wat citroensap.
-
Snij de augurken in kleine stukjes.
-
Haal de tomaat uit en snij ze in reepjes.
-
Bereiding:
-
Laat de boter heet worden in een ruime en vrij hoge braadpan. Korst het vlees aan beide kanten op een hevig vuur (2 min. per kant).
-
Blus met de pils. Kruid met peper en zout, dek af en zet het vuur lager.
-
Voeg na 2 min. baktijd de schijfjes champignons bij het vlees. Laat zo nog 2 à 3 min. pruttelen en haal dan het vlees uit de pan. Hou het warm.
-
Zet het vuur hoger en voeg de stukjes augurk en de uitjes toe. Giet er ook de room bij en laat 2 à 3 min. hevig koken. Bind met instantsausbinder en werk af met de reepjes tomaat en de fijngesnipperde peterselie.
-
Afwerking:
-
Geef er gestoofde venkel of witloof bij en aardappelgratin, kroketten of primeuraardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Limbourg A.C. Pessac-Léognan Grote rode graves, elegant en goed gestructureerd, die voor 50% rijpt in eiken vaten. De wijn is gecorseerd, kruidig en bezit een mooie houttoets. Wijn Groot Genoegen Cinsault-Cabernet Sauvignon - Zuid-Afrika Bijzonder aangename rode wijn uit de Paarl, hét wijngebied van Zuid-Afrika. Deze originele blend van Cinsault en Cabernet Sauvignon is soepel, fruitig en licht kruidig.