- Bewaar

- Bewaar
Milanese schnitzel met pastinaakpuree en champignonroomsaus
Onze drankensuggesties
Wijn Álibi Vinho Regional Alentejano Portugal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en de pastinaak en snij in gelijke stukken.
-
Snipper het knoflook fijn. Snij de champignons in 4
-
Kook de aardappelen, de pastinaak en het knoflook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en plet tot een puree met 1/2 dl room, peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Milanese schnitzels ± 5 min. aan elke kant op een matig vuur.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. Voeg de rest van de room en de platte peterselie toe. Kruid met peper en zout.
-
Schep de puree op de borden en verdeel er de champignonroomsaus over. Snij de schnitzels in 2 en leg naast de puree.
Onze drankensuggesties
Wijn Álibi Vinho Regional Alentejano Portugal
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en de pastinaak en snij in gelijke stukken.
-
Snipper het knoflook fijn. Snij de champignons in 4
-
Kook de aardappelen, de pastinaak en het knoflook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en plet tot een puree met 1/2 dl room, peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Milanese schnitzels ± 5 min. aan elke kant op een matig vuur.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. Voeg de rest van de room en de platte peterselie toe. Kruid met peper en zout.
-
Schep de puree op de borden en verdeel er de champignonroomsaus over. Snij de schnitzels in 2 en leg naast de puree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Álibi Vinho Regional Alentejano Portugal