- Bewaar

- Bewaar
Ovengebakken kabeljauw met puree van raapjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en de raapjes en snij in gelijke stukken.
-
Schil de wortelen en snij in de lengte middendoor.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Knip de takjes rozemarijn in stukjes.
-
Leg de kabeljauwhaasjes naast elkaar in een ovenschaal en verdeel er de wortelen rond. Besprenkel alles met de olijfolie en bestrooi met de rozemarijntakjes. Kruid met peper en zout en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de aardappelen en de raapjes 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Meng er de boter en de mosterd onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en de raapjes en snij in gelijke stukken.
-
Schil de wortelen en snij in de lengte middendoor.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Knip de takjes rozemarijn in stukjes.
-
Leg de kabeljauwhaasjes naast elkaar in een ovenschaal en verdeel er de wortelen rond. Besprenkel alles met de olijfolie en bestrooi met de rozemarijntakjes. Kruid met peper en zout en zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de aardappelen en de raapjes 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Meng er de boter en de mosterd onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili