Ovengebakken roodbaars, butternut en patatjes met picklessaus
Ovengebakken roodbaars, butternut en patatjes met picklessaus

Ovengebakken roodbaars, butternut en patatjes met picklessaus

45 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 455 kcal
Energie 1904 kj
Vet 21.2 g
Verzadigd vet 9.3 g
Koolhydraat 28 g
Suiker 6.5 g
Vezel 6.5 g
Eiwit 34.5 g
Zout 1 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min. + 40 min. in de oven
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Meng de ovengroenten met de aardappelblokjes en de olijfolie en strooi open op een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Spoel de diepgevroren vis onder koud water en dep goed droog. Kruid met peper en zout en schik op de groenten. Zet 20 min. in de hete oven.

  5. Breng ondertussen de room aan de kook en laat tot de helft inkoken. Roer er de pickles onder en kruid met peper en zout.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min. + 40 min. in de oven
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Meng de ovengroenten met de aardappelblokjes en de olijfolie en strooi open op een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Spoel de diepgevroren vis onder koud water en dep goed droog. Kruid met peper en zout en schik op de groenten. Zet 20 min. in de hete oven.

  5. Breng ondertussen de room aan de kook en laat tot de helft inkoken. Roer er de pickles onder en kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 455 kcal
Energie 1904 kj
Vet 21.2 g
Verzadigd vet 9.3 g
Koolhydraat 28 g
Suiker 6.5 g
Vezel 6.5 g
Eiwit 34.5 g
Zout 1 g
natrium 0.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Les Sarmentelles ‘Vieilles Vignes’ A.O.P. Beaujolais Villages Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier

Bekijk het recept digitaal