- Bewaar

- Bewaar
Ovengebakken roodbaars, butternut en patatjes met picklessaus
Onze drankensuggesties
Wijn Les Sarmentelles ‘Vieilles Vignes’ A.O.P. Beaujolais Villages Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
5 min. + 40 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de ovengroenten met de aardappelblokjes en de olijfolie en strooi open op een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Spoel de diepgevroren vis onder koud water en dep goed droog. Kruid met peper en zout en schik op de groenten. Zet 20 min. in de hete oven.
-
Breng ondertussen de room aan de kook en laat tot de helft inkoken. Roer er de pickles onder en kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Sarmentelles ‘Vieilles Vignes’ A.O.P. Beaujolais Villages Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
5 min. + 40 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de ovengroenten met de aardappelblokjes en de olijfolie en strooi open op een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Spoel de diepgevroren vis onder koud water en dep goed droog. Kruid met peper en zout en schik op de groenten. Zet 20 min. in de hete oven.
-
Breng ondertussen de room aan de kook en laat tot de helft inkoken. Roer er de pickles onder en kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Sarmentelles ‘Vieilles Vignes’ A.O.P. Beaujolais Villages Bier La Chouffe Blond Sterk blond bier