- Bewaar

- Bewaar
Ovenschotel met koolvis en Chinese groenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember en snij fijn.
-
Snipper de knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Schil de aardappelen en kook in 15 min. beetgaar in lichtgezouten water. Giet af, laat afkoelen en snij in plakjes van 1 cm.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpan. Voeg de fijngesneden gember en knoflook toe en laat al roerend stoven. Voeg de diepgevroren Chinamix toe en roerbak 3 min. Kruid met de geplette korianderbolletjes, komijn, peper en zout. Overgiet met de oestersaus.
-
Leg de aardappelplakjes in een ingevette ovenschotel en verdeel er de gebakken Chinamix en de diepgevroren vis over.
-
Breng de sherry en de visfond aan de kook in een kookpan. Voeg de room en de saffraan toe. Laat op een hevig vuur inkoken tot er 1/3 overblijft. Bind met instantsausbinder en giet in de ovenschotel. Dek af met aluminiumfolie en schuif gedurende 25 à 30 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien op met een stukje brood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember en snij fijn.
-
Snipper de knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Schil de aardappelen en kook in 15 min. beetgaar in lichtgezouten water. Giet af, laat afkoelen en snij in plakjes van 1 cm.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpan. Voeg de fijngesneden gember en knoflook toe en laat al roerend stoven. Voeg de diepgevroren Chinamix toe en roerbak 3 min. Kruid met de geplette korianderbolletjes, komijn, peper en zout. Overgiet met de oestersaus.
-
Leg de aardappelplakjes in een ingevette ovenschotel en verdeel er de gebakken Chinamix en de diepgevroren vis over.
-
Breng de sherry en de visfond aan de kook in een kookpan. Voeg de room en de saffraan toe. Laat op een hevig vuur inkoken tot er 1/3 overblijft. Bind met instantsausbinder en giet in de ovenschotel. Dek af met aluminiumfolie en schuif gedurende 25 à 30 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien op met een stukje brood.