- Bewaar

- Bewaar
Pakketje van spinazie en feta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren spinazie al roerend 10 min.
-
Klop de 2 eieren los.
-
Rasp de manchego en verkruimel de feta.
-
Snipper de dille fijn.
-
Smelt de boter.
-
Bereiding:
-
Meng de spinazie met de losgeklopte eieren, kaas, pijnboompitten en dille. Kruid met nootmuskaat en peper.
-
Strijk elk brickvel in met de gesmolten boter. Snij in 2 en leg op elke helft 1 eetl. spinaziemengeling. Plooi dicht tot een pakketje.
-
Leg de pakketjes met de naad naar beneden op een bakplaat. Schuif 25 à 35 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven. Draai halfweg om.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren spinazie al roerend 10 min.
-
Klop de 2 eieren los.
-
Rasp de manchego en verkruimel de feta.
-
Snipper de dille fijn.
-
Smelt de boter.
-
Bereiding:
-
Meng de spinazie met de losgeklopte eieren, kaas, pijnboompitten en dille. Kruid met nootmuskaat en peper.
-
Strijk elk brickvel in met de gesmolten boter. Snij in 2 en leg op elke helft 1 eetl. spinaziemengeling. Plooi dicht tot een pakketje.
-
Leg de pakketjes met de naad naar beneden op een bakplaat. Schuif 25 à 35 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven. Draai halfweg om.