Papillot met forel, champignons en spekjes
Papillot met forel, champignons en spekjes

Papillot met forel, champignons en spekjes

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 454 kcal
Vet 31.3 g
Koolhydraat 10 g
Eiwit 31.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de forellen ontdooien en dep droog aan de binnen- en buitenkant.

  3. Bestrijk de binnenkant met Boursin en vouw dicht.

  4. Snij de champignons fijn en besprenkel met citroensap.

  5. Bereiding:
  6. Mag enkele uren vooraf (10 min.)
  7. Verdeel de spekjes en de schijfjes champignons over 4 grote vellen aluminiumfolie.

  8. Meng de witte wijn met de room en de instantsausbinder. Kruid met peper en zout. Giet deze mengeling over de champignons en de spekblokjes. Leg er de forellen op en vouw de papillotten dicht.

  9. Op het moment zelf (15 à 20 min.)
  10. Bak de papillotten op de barbecue op een matig vuur gedurende 15 à 20 min.

  11. Afwerking:
  12. Serveer met een groene salade, partjes tomaat en een gevulde aardappel of pastasalade.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de forellen ontdooien en dep droog aan de binnen- en buitenkant.

  3. Bestrijk de binnenkant met Boursin en vouw dicht.

  4. Snij de champignons fijn en besprenkel met citroensap.

  5. Bereiding:
  6. Mag enkele uren vooraf (10 min.)
  7. Verdeel de spekjes en de schijfjes champignons over 4 grote vellen aluminiumfolie.

  8. Meng de witte wijn met de room en de instantsausbinder. Kruid met peper en zout. Giet deze mengeling over de champignons en de spekblokjes. Leg er de forellen op en vouw de papillotten dicht.

  9. Op het moment zelf (15 à 20 min.)
  10. Bak de papillotten op de barbecue op een matig vuur gedurende 15 à 20 min.

  11. Afwerking:
  12. Serveer met een groene salade, partjes tomaat en een gevulde aardappel of pastasalade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 454 kcal
Vet 31.3 g
Koolhydraat 10 g
Eiwit 31.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Floreffe Blond abdijbier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland

Bekijk het recept digitaal