- Bewaar

- Bewaar
Papillot met forel, champignons en spekjes
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond abdijbier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen ontdooien en dep droog aan de binnen- en buitenkant.
-
Bestrijk de binnenkant met Boursin en vouw dicht.
-
Snij de champignons fijn en besprenkel met citroensap.
-
Bereiding:
-
Mag enkele uren vooraf (10 min.)
-
Verdeel de spekjes en de schijfjes champignons over 4 grote vellen aluminiumfolie.
-
Meng de witte wijn met de room en de instantsausbinder. Kruid met peper en zout. Giet deze mengeling over de champignons en de spekblokjes. Leg er de forellen op en vouw de papillotten dicht.
-
Op het moment zelf (15 à 20 min.)
-
Bak de papillotten op de barbecue op een matig vuur gedurende 15 à 20 min.
-
Afwerking:
-
Serveer met een groene salade, partjes tomaat en een gevulde aardappel of pastasalade.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond abdijbier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen ontdooien en dep droog aan de binnen- en buitenkant.
-
Bestrijk de binnenkant met Boursin en vouw dicht.
-
Snij de champignons fijn en besprenkel met citroensap.
-
Bereiding:
-
Mag enkele uren vooraf (10 min.)
-
Verdeel de spekjes en de schijfjes champignons over 4 grote vellen aluminiumfolie.
-
Meng de witte wijn met de room en de instantsausbinder. Kruid met peper en zout. Giet deze mengeling over de champignons en de spekblokjes. Leg er de forellen op en vouw de papillotten dicht.
-
Op het moment zelf (15 à 20 min.)
-
Bak de papillotten op de barbecue op een matig vuur gedurende 15 à 20 min.
-
Afwerking:
-
Serveer met een groene salade, partjes tomaat en een gevulde aardappel of pastasalade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond abdijbier Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Pfalz - Duitsland