- Bewaar

- Bewaar
Papillot met victoriabaars en Keizer Karel
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de victoriabaarsfilets volledig ontdooien en dep droog.
-
Hak de spinazie grof.
-
Snij de lente-uitjes in de lengte in 2.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de limoen in 4 schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel 1/3 van de grofgehakte spinazie over 4 vellen aluminiumfolie en bestrooi telkens met een 5-tal basilicumblaadjes.
-
Leg er telkens een stuk vis op en bedek met een doormidden gesneden lente-uitje en een schijfje limoen. Kruid met peper en zout.
-
Vouw de papillot half dicht en giet er 1/2 dl bier over. Sluit de papillotten en zet ± 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de aardappelen 20 min.gaar in een kookpot met lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en laat de rest van de spinazie ± 3 min. slinken.
-
Meng de spinazie met de aardappelen, de geitenkaas en de rest van het bier. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout en pureer.
-
Afwerking:
-
Verdeel de vispapillotten over de borden en geef er de spinaziepuree bij.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de victoriabaarsfilets volledig ontdooien en dep droog.
-
Hak de spinazie grof.
-
Snij de lente-uitjes in de lengte in 2.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de limoen in 4 schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel 1/3 van de grofgehakte spinazie over 4 vellen aluminiumfolie en bestrooi telkens met een 5-tal basilicumblaadjes.
-
Leg er telkens een stuk vis op en bedek met een doormidden gesneden lente-uitje en een schijfje limoen. Kruid met peper en zout.
-
Vouw de papillot half dicht en giet er 1/2 dl bier over. Sluit de papillotten en zet ± 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de aardappelen 20 min.gaar in een kookpot met lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en laat de rest van de spinazie ± 3 min. slinken.
-
Meng de spinazie met de aardappelen, de geitenkaas en de rest van het bier. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout en pureer.
-
Afwerking:
-
Verdeel de vispapillotten over de borden en geef er de spinaziepuree bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond