- Bewaar

- Bewaar
Papillot van kip en appeltjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepvriesvlees ontdooien.
-
Schil de appel en snij in blokjes van 1 cm. Besprenkel met citroensap.
-
Snij het wit van de prei, en een deel van het groen, in ringen van 0,5 cm.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Schep de appelblokjes, de prei, de champignons en het bieslook dooreen.
-
Meng witte wijn, room, paprikapoeder, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verdeel de groentemengeling over 4 grote vellen aluminiumfolie.
-
Schik er de kipfilets bovenop en giet er de mix van room en witte wijn over. Kruid met peper en zout en vouw de papillotten goed dicht.
-
Plaats 35 à 40 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Los het bouillonblokje op in lichtgezouten water en kook er de wilde rijst in gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Vouw de papillotten open en schik de kip met groentjes en appeltjes op de borden. Serveer met de wilde rijst.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat diepvriesvlees ontdooien.
-
Schil de appel en snij in blokjes van 1 cm. Besprenkel met citroensap.
-
Snij het wit van de prei, en een deel van het groen, in ringen van 0,5 cm.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Schep de appelblokjes, de prei, de champignons en het bieslook dooreen.
-
Meng witte wijn, room, paprikapoeder, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verdeel de groentemengeling over 4 grote vellen aluminiumfolie.
-
Schik er de kipfilets bovenop en giet er de mix van room en witte wijn over. Kruid met peper en zout en vouw de papillotten goed dicht.
-
Plaats 35 à 40 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Los het bouillonblokje op in lichtgezouten water en kook er de wilde rijst in gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Vouw de papillotten open en schik de kip met groentjes en appeltjes op de borden. Serveer met de wilde rijst.