- Bewaar

- Bewaar
Parelcouscous met asperges, feta en granaatappel
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Bier Postel Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de parelcouscous samen met de komijn in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen de diepgevroren groene en witte asperges in hapklare stukken. Kook de diepgevroren asperges ± 7 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de rode ui en de radijzen in fijne schijfjes en snij de olijven middendoor.
-
Hak de platte peterselie en de helft van de munt grof. Rasp de schil van 1 citroenhelft en pers de volledige citroen.
-
Snipper de rest van de munt fijn en prak samen met de feta fijn tot een gladde massa. Kruid met peper.
-
Meng de citroenzeste, het citroensap, de harissa, de grofgehakte munt en de helft van de peterselie onder de parelcouscous. Meng er daarna voorzichtig de rode ui, de olijven, de radijzen en de asperges onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel over de borden en schep er de feta over. Werk af met de olijfolie, de granaatappelpitten en de rest van de peterselie.
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Bier Postel Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de parelcouscous samen met de komijn in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen de diepgevroren groene en witte asperges in hapklare stukken. Kook de diepgevroren asperges ± 7 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de rode ui en de radijzen in fijne schijfjes en snij de olijven middendoor.
-
Hak de platte peterselie en de helft van de munt grof. Rasp de schil van 1 citroenhelft en pers de volledige citroen.
-
Snipper de rest van de munt fijn en prak samen met de feta fijn tot een gladde massa. Kruid met peper.
-
Meng de citroenzeste, het citroensap, de harissa, de grofgehakte munt en de helft van de peterselie onder de parelcouscous. Meng er daarna voorzichtig de rode ui, de olijven, de radijzen en de asperges onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel over de borden en schep er de feta over. Werk af met de olijfolie, de granaatappelpitten en de rest van de peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Bier Postel Blond Blond abdijbier