- Bewaar

- Bewaar
Parelhoen alla saltimbocca en tagliatelle met gebakken oesterzwammen
Onze drankensuggesties
Bier Boon Kriek Fruitbier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Scheur de oesterzwammen in repen.
-
Snij de selder in hele fijne reepjes.
-
Leg de stukken parelhoen naast elkaar in een ovenschaal en kruid met zwarte peper. Besmeer met 4 eetl. pesto en verdeel er de pancetta over. Leg 2 blaadjes salie op elk stuk.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Zet de parelhoen ± 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 4 min. de broccoliroosjes toe. Schep de broccoli uit de kookpot en giet de pasta af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de selder en de oesterzwammen 10 min. Voeg na 8 min. de gekookte broccoli toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng 2 eetl. pesto met de room en meng onder de tagliatelle. Laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Rol de pasta op met een vork en verdeel over de borden. Verdeel er de groenten over en bestrooi met de geraspte parmezaan. Serveer met een stuk parelhoen.
Onze drankensuggesties
Bier Boon Kriek Fruitbier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Scheur de oesterzwammen in repen.
-
Snij de selder in hele fijne reepjes.
-
Leg de stukken parelhoen naast elkaar in een ovenschaal en kruid met zwarte peper. Besmeer met 4 eetl. pesto en verdeel er de pancetta over. Leg 2 blaadjes salie op elk stuk.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Zet de parelhoen ± 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 4 min. de broccoliroosjes toe. Schep de broccoli uit de kookpot en giet de pasta af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de selder en de oesterzwammen 10 min. Voeg na 8 min. de gekookte broccoli toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng 2 eetl. pesto met de room en meng onder de tagliatelle. Laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Rol de pasta op met een vork en verdeel over de borden. Verdeel er de groenten over en bestrooi met de geraspte parmezaan. Serveer met een stuk parelhoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Boon Kriek Fruitbier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand