Pikante pizza met garnalen
Pikante pizza met garnalen

Pikante pizza met garnalen

Lunch
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1153 kcal
Vet 28.9 g
Koolhydraat 133.1 g
Eiwit 85.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de garnalen volledig ontdooien en dep goed droog.

  3. Verwijder de pitjes uit het pepertje (laat ze zitten als het heel pikant mag zijn) en snipper fijn.

  4. Snipper het knoflook en de rode ui.

  5. Snipper de platte peterselie fijn.

  6. Hak de rucola grof.

  7. Meng de passata met de rode ui, het knoflook, het pepertje en de platte peterselie. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Bereiding:
  9. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  10. Leg het pizzadeeg samen met het bakpapier op een bakplaat.

  11. Smeer de passata over het deeg en verdeel er de roze garnalen over.

  12. Zet de pizza ± 12 min. in de voorverwarmde oven.

  13. Haal uit de oven, verdeel er de rucola over en besprenkel met de extra vierge olijfolie.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de garnalen volledig ontdooien en dep goed droog.

  3. Verwijder de pitjes uit het pepertje (laat ze zitten als het heel pikant mag zijn) en snipper fijn.

  4. Snipper het knoflook en de rode ui.

  5. Snipper de platte peterselie fijn.

  6. Hak de rucola grof.

  7. Meng de passata met de rode ui, het knoflook, het pepertje en de platte peterselie. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Bereiding:
  9. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  10. Leg het pizzadeeg samen met het bakpapier op een bakplaat.

  11. Smeer de passata over het deeg en verdeel er de roze garnalen over.

  12. Zet de pizza ± 12 min. in de voorverwarmde oven.

  13. Haal uit de oven, verdeel er de rucola over en besprenkel met de extra vierge olijfolie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1153 kcal
Vet 28.9 g
Koolhydraat 133.1 g
Eiwit 85.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hoegaarden Witbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Piana del Sole Puglia - Italië

Bekijk het recept digitaal