- Bewaar

- Bewaar
Pikante pizza met garnalen
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Piana del Sole Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de garnalen volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje (laat ze zitten als het heel pikant mag zijn) en snipper fijn.
-
Snipper het knoflook en de rode ui.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Hak de rucola grof.
-
Meng de passata met de rode ui, het knoflook, het pepertje en de platte peterselie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Leg het pizzadeeg samen met het bakpapier op een bakplaat.
-
Smeer de passata over het deeg en verdeel er de roze garnalen over.
-
Zet de pizza ± 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven, verdeel er de rucola over en besprenkel met de extra vierge olijfolie.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Piana del Sole Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de garnalen volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje (laat ze zitten als het heel pikant mag zijn) en snipper fijn.
-
Snipper het knoflook en de rode ui.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Hak de rucola grof.
-
Meng de passata met de rode ui, het knoflook, het pepertje en de platte peterselie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Leg het pizzadeeg samen met het bakpapier op een bakplaat.
-
Smeer de passata over het deeg en verdeel er de roze garnalen over.
-
Zet de pizza ± 12 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven, verdeel er de rucola over en besprenkel met de extra vierge olijfolie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Piana del Sole Puglia - Italië