- Bewaar

- Bewaar
Piri-piri balletjesbrochette met gnocchipannetje
Onze drankensuggesties
Wijn Colores Santos Cabernet Sauvignon-Syrah D.O. Colchagua Valley Chili Bier Adriaen Brouwer Audenaerds Bruyn Donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes en snij de champignons in 4.
-
Snipper het knoflook fijn en hak de spinazie grof.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de champignons, de oesterzwammen en het knoflook 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Laat intussen de spinazie slinken in een kookpot zonder vetstof. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit 1/4 olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 5 min. Voeg de uitgelekte spinazie, de paddenstoelen, de kikkererwten en het plantaardig roomalternatief toe. Laat nog 2 min. bakken en kruid met de Italiaanse kruidenmix.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de brochettes 5 à 8 min. Serveer met de rucola en het gnocchipannetje.
Onze drankensuggesties
Wijn Colores Santos Cabernet Sauvignon-Syrah D.O. Colchagua Valley Chili Bier Adriaen Brouwer Audenaerds Bruyn Donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes en snij de champignons in 4.
-
Snipper het knoflook fijn en hak de spinazie grof.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de champignons, de oesterzwammen en het knoflook 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Laat intussen de spinazie slinken in een kookpot zonder vetstof. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit 1/4 olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 5 min. Voeg de uitgelekte spinazie, de paddenstoelen, de kikkererwten en het plantaardig roomalternatief toe. Laat nog 2 min. bakken en kruid met de Italiaanse kruidenmix.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de brochettes 5 à 8 min. Serveer met de rucola en het gnocchipannetje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Colores Santos Cabernet Sauvignon-Syrah D.O. Colchagua Valley Chili Bier Adriaen Brouwer Audenaerds Bruyn Donker bier