Piri-piri balletjesbrochette met gnocchipannetje
Piri-piri balletjesbrochette met gnocchipannetje

Piri-piri balletjesbrochette met gnocchipannetje

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 3456 kj
Energie 826 kcal
Vet 36.3 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 83.2 g
Suiker 10.6 g
Vezel 14.3 g
Eiwit 34.6 g
Zout 4.7 g
natrium 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.

  3. Scheur de oesterzwammen in reepjes en snij de champignons in 4.

  4. Snipper het knoflook fijn en hak de spinazie grof.

  5. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de champignons, de oesterzwammen en het knoflook 5 min. Kruid met peper en zout.

  6. Laat intussen de spinazie slinken in een kookpot zonder vetstof. Giet af en laat uitlekken.

  7. Verhit 1/4 olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 5 min. Voeg de uitgelekte spinazie, de paddenstoelen, de kikkererwten en het plantaardig roomalternatief toe. Laat nog 2 min. bakken en kruid met de Italiaanse kruidenmix.

  8. Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de brochettes 5 à 8 min. Serveer met de rucola en het gnocchipannetje.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.

  3. Scheur de oesterzwammen in reepjes en snij de champignons in 4.

  4. Snipper het knoflook fijn en hak de spinazie grof.

  5. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de champignons, de oesterzwammen en het knoflook 5 min. Kruid met peper en zout.

  6. Laat intussen de spinazie slinken in een kookpot zonder vetstof. Giet af en laat uitlekken.

  7. Verhit 1/4 olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 5 min. Voeg de uitgelekte spinazie, de paddenstoelen, de kikkererwten en het plantaardig roomalternatief toe. Laat nog 2 min. bakken en kruid met de Italiaanse kruidenmix.

  8. Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de brochettes 5 à 8 min. Serveer met de rucola en het gnocchipannetje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 3456 kj
Energie 826 kcal
Vet 36.3 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 83.2 g
Suiker 10.6 g
Vezel 14.3 g
Eiwit 34.6 g
Zout 4.7 g
natrium 1.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Colores Santos Cabernet Sauvignon-Syrah D.O. Colchagua Valley Chili Bier Adriaen Brouwer Audenaerds Bruyn Donker bier

Bekijk het recept digitaal