- Bewaar

- Bewaar
Pizza paprika met buffelmozzarella
Onze drankensuggesties
Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône A.O.P. Vacqueyras Bier Duvel Tripel Hop Citra Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Snij de paprika’s in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de zaadlijsten. Snij daarna in reepjes.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier en leg er de paprikareepjes per kleur op. Besprenkel met 3/4 van de olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Rol intussen het pizzadeeg uit en leg het met het bakpapier op een tweede bakplaat. Verdeel er de kerstomatensalsa over. Kruid met peper, zout en Italiaanse kruiden. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Haal de paprika’s uit de oven en verdeel ze per kleur over het pizzadeeg. Bestrooi met de pijnboompitten. Zet ± 12 min. in de oven.
-
Laat intussen de mozzarella uitlekken en pluk de blaadjes basilicum.
-
Haal de pizza uit de oven en bestrooi met de basilicumblaadjes. Leg er de mozzarellavlecht op. Werk af met de rest van de olijfolie, de balsamicocrème en een draai van de pepermolen.
Onze drankensuggesties
Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône A.O.P. Vacqueyras Bier Duvel Tripel Hop Citra Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Snij de paprika’s in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de zaadlijsten. Snij daarna in reepjes.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier en leg er de paprikareepjes per kleur op. Besprenkel met 3/4 van de olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Rol intussen het pizzadeeg uit en leg het met het bakpapier op een tweede bakplaat. Verdeel er de kerstomatensalsa over. Kruid met peper, zout en Italiaanse kruiden. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Haal de paprika’s uit de oven en verdeel ze per kleur over het pizzadeeg. Bestrooi met de pijnboompitten. Zet ± 12 min. in de oven.
-
Laat intussen de mozzarella uitlekken en pluk de blaadjes basilicum.
-
Haal de pizza uit de oven en bestrooi met de basilicumblaadjes. Leg er de mozzarellavlecht op. Werk af met de rest van de olijfolie, de balsamicocrème en een draai van de pepermolen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône A.O.P. Vacqueyras Bier Duvel Tripel Hop Citra Sterk blond bier