- Bewaar

- Bewaar
Pizza Pepperoni
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA blond bier Wijn Puglia I.G.T. Primitivo Piana del Sole Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snij de champignons in schijfjes.
-
Rol het pizzadeeg uit en besmeer de bodem met de passata.
-
Beleg de pizzabodem met de champignons, de paprikareepjes, de kappertjes en de olijven. Kruid met zout en de oregano.
-
Verdeel de pesto in toefjes over de pizza en werk af met de sneetjes mozzarella.
-
Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven en dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA blond bier Wijn Puglia I.G.T. Primitivo Piana del Sole Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snij de champignons in schijfjes.
-
Rol het pizzadeeg uit en besmeer de bodem met de passata.
-
Beleg de pizzabodem met de champignons, de paprikareepjes, de kappertjes en de olijven. Kruid met zout en de oregano.
-
Verdeel de pesto in toefjes over de pizza en werk af met de sneetjes mozzarella.
-
Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven en dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA blond bier Wijn Puglia I.G.T. Primitivo Piana del Sole Puglia - Italië