Pizza Pepperoni
Pizza Pepperoni

Pizza Pepperoni

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2418 kj
Energie 578 kcal
Vet 31.3 g
Verzadigd vet 10.8 g
Koolhydraat 51.4 g
Suiker 5.7 g
Vezel 5 g
Eiwit 20.4 g
Zout 4.1 g
natrium 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snij de champignons in schijfjes.

  3. Rol het pizzadeeg uit en besmeer de bodem met de passata.

  4. Beleg de pizzabodem met de champignons, de paprikareepjes, de kappertjes en de olijven. Kruid met zout en de oregano.

  5. Verdeel de pesto in toefjes over de pizza en werk af met de sneetjes mozzarella.

  6. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven en dien onmiddellijk op.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snij de champignons in schijfjes.

  3. Rol het pizzadeeg uit en besmeer de bodem met de passata.

  4. Beleg de pizzabodem met de champignons, de paprikareepjes, de kappertjes en de olijven. Kruid met zout en de oregano.

  5. Verdeel de pesto in toefjes over de pizza en werk af met de sneetjes mozzarella.

  6. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven en dien onmiddellijk op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2418 kj
Energie 578 kcal
Vet 31.3 g
Verzadigd vet 10.8 g
Koolhydraat 51.4 g
Suiker 5.7 g
Vezel 5 g
Eiwit 20.4 g
Zout 4.1 g
natrium 1.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hapkin BIPA blond bier Wijn Puglia I.G.T. Primitivo Piana del Sole Puglia - Italië

Bekijk het recept digitaal