Quesadilla's met chorizo en venkelsalsa
Quesadilla's met chorizo en venkelsalsa

Quesadilla's met chorizo en venkelsalsa

25 min.
Lunch
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 720 kj
Energie 172 kcal
Vet 10.5 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 12.1 g
Suiker 1.1 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 7 g
Zout 0.9 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verwijder het vel van de chorizo en snij in kleine blokjes.

  3. Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn.

  4. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in de lengte in 4. Snipper daarna fijn.

  5. Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest in hele kleine blokjes van ± 1/2 cm. Snij de radijzen in even kleine blokjes. Meng onder elkaar samen met het pepertje, de peterselie en de helft van de lente-uitjes.

  6. Pers de limoen tot je 2 el sap hebt en meng met de helft van de olijfolie. Kruid met peper en zout. Meng de dressing onder de venkelsalsa.

  7. Verdeel de geraspte kaas, de chorizoblokjes en de rest van de lente-uitjes over de helft van elke wrap en vouw dicht.

  8. Verhit wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak 2 wraps goudbruin. Herhaal voor de andere wraps. Snij elke gebakken wrap daarna in 3 punten.

  9. Verdeel de stukken wrap over een plank of bord en serveer met de venkelsalsa.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verwijder het vel van de chorizo en snij in kleine blokjes.

  3. Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn.

  4. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in de lengte in 4. Snipper daarna fijn.

  5. Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest in hele kleine blokjes van ± 1/2 cm. Snij de radijzen in even kleine blokjes. Meng onder elkaar samen met het pepertje, de peterselie en de helft van de lente-uitjes.

  6. Pers de limoen tot je 2 el sap hebt en meng met de helft van de olijfolie. Kruid met peper en zout. Meng de dressing onder de venkelsalsa.

  7. Verdeel de geraspte kaas, de chorizoblokjes en de rest van de lente-uitjes over de helft van elke wrap en vouw dicht.

  8. Verhit wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak 2 wraps goudbruin. Herhaal voor de andere wraps. Snij elke gebakken wrap daarna in 3 punten.

  9. Verdeel de stukken wrap over een plank of bord en serveer met de venkelsalsa.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 720 kj
Energie 172 kcal
Vet 10.5 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 12.1 g
Suiker 1.1 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 7 g
Zout 0.9 g
natrium 0.4 g

Bekijk het recept digitaal