- Bewaar

- Bewaar
Quesadilla's met chorizo en venkelsalsa
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwijder het vel van de chorizo en snij in kleine blokjes.
-
Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in de lengte in 4. Snipper daarna fijn.
-
Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest in hele kleine blokjes van ± 1/2 cm. Snij de radijzen in even kleine blokjes. Meng onder elkaar samen met het pepertje, de peterselie en de helft van de lente-uitjes.
-
Pers de limoen tot je 2 el sap hebt en meng met de helft van de olijfolie. Kruid met peper en zout. Meng de dressing onder de venkelsalsa.
-
Verdeel de geraspte kaas, de chorizoblokjes en de rest van de lente-uitjes over de helft van elke wrap en vouw dicht.
-
Verhit wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak 2 wraps goudbruin. Herhaal voor de andere wraps. Snij elke gebakken wrap daarna in 3 punten.
-
Verdeel de stukken wrap over een plank of bord en serveer met de venkelsalsa.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwijder het vel van de chorizo en snij in kleine blokjes.
-
Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in de lengte in 4. Snipper daarna fijn.
-
Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest in hele kleine blokjes van ± 1/2 cm. Snij de radijzen in even kleine blokjes. Meng onder elkaar samen met het pepertje, de peterselie en de helft van de lente-uitjes.
-
Pers de limoen tot je 2 el sap hebt en meng met de helft van de olijfolie. Kruid met peper en zout. Meng de dressing onder de venkelsalsa.
-
Verdeel de geraspte kaas, de chorizoblokjes en de rest van de lente-uitjes over de helft van elke wrap en vouw dicht.
-
Verhit wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak 2 wraps goudbruin. Herhaal voor de andere wraps. Snij elke gebakken wrap daarna in 3 punten.
-
Verdeel de stukken wrap over een plank of bord en serveer met de venkelsalsa.