- Bewaar

- Bewaar
Quiche met rivierkreeftjes
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Duitsland Wijn Château Le Peyrat A.C. Graves
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de dille fijn.
-
Snipper het bieslook fijn en bewaar enkele sprietjes voor het garnituur.
-
Snij de rivierkreeftjes in kleinere stukjes.
-
Bereiding:
-
Leg het uitgerolde pizzadeeg met het bakpapier in een taartvorm. Doorprik het deeg met een vork en bestrooi met de dille.
-
Klop de eieren los en meng ze met de melk, de rivierkreeftjes en het bieslook. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Giet de mengeling over het deeg en bestrooi met de geraspte kaas. Versier met enkele sprietjes bieslook (in een ruitvorm).
-
Laat ± 20 min. bakken in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in punten en dien op met een lekker slaatje. U kan de quiche zowel warm als koud eten.
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Duitsland Wijn Château Le Peyrat A.C. Graves
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de dille fijn.
-
Snipper het bieslook fijn en bewaar enkele sprietjes voor het garnituur.
-
Snij de rivierkreeftjes in kleinere stukjes.
-
Bereiding:
-
Leg het uitgerolde pizzadeeg met het bakpapier in een taartvorm. Doorprik het deeg met een vork en bestrooi met de dille.
-
Klop de eieren los en meng ze met de melk, de rivierkreeftjes en het bieslook. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Giet de mengeling over het deeg en bestrooi met de geraspte kaas. Versier met enkele sprietjes bieslook (in een ruitvorm).
-
Laat ± 20 min. bakken in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in punten en dien op met een lekker slaatje. U kan de quiche zowel warm als koud eten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Duitsland Wijn Château Le Peyrat A.C. Graves