- Bewaar

- Bewaar
Quinoa met een mix van champignons en spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Bourgogne A.O.P. Chardonnay
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Spoel de quinoa onder koud water in een fijne zeef.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui, het knoflook en het pepertje 1 à 2 min.
-
Voeg de quinoa toe en overgiet met de witte wijn. Laat volledig verdampen.
-
Overgiet met de groentebouillon en laat ± 20 min. garen op een zacht vuur.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons 10 min. Kruid met peper en zout. Roer er de laatste min. de spinazie en de helft van de platte peterselie onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de quinoa, de champignons en de spinazie over de borden. Bestrooi met de rest van de platte peterselie en de geraspte parmezaan.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Kook 30 g gespoelde quinoa ± 20 min. in water. 2 Roer er de laatste 5 min. 100 g grofgesneden spinazie en de blaadjes van 2 takjes platte peterselie onder. Giet af. 3 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Bourgogne A.O.P. Chardonnay
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Spoel de quinoa onder koud water in een fijne zeef.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui, het knoflook en het pepertje 1 à 2 min.
-
Voeg de quinoa toe en overgiet met de witte wijn. Laat volledig verdampen.
-
Overgiet met de groentebouillon en laat ± 20 min. garen op een zacht vuur.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons 10 min. Kruid met peper en zout. Roer er de laatste min. de spinazie en de helft van de platte peterselie onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de quinoa, de champignons en de spinazie over de borden. Bestrooi met de rest van de platte peterselie en de geraspte parmezaan.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Kook 30 g gespoelde quinoa ± 20 min. in water. 2 Roer er de laatste 5 min. 100 g grofgesneden spinazie en de blaadjes van 2 takjes platte peterselie onder. Giet af. 3 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Bourgogne A.O.P. Chardonnay