Raclette: Courgettepizza
Raclette: Courgettepizza

Raclette: Courgettepizza

20 min.
Bijgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 38 kcal
Vet 2.6 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraat 1.9 g
Suiker 1.8 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 1.7 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de halve courgette in 8 schijfjes van ± 1 cm dik.

  3. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de courgetteschijfjes 2 min. aan elke kant. Kruid met peper.

  4. Verdeel over elk schijfje 1 koffiel. tomato frito.

  5. Kruid met de Italiaanse kruiden en verdeel over elk pizzaatje 1 koffiel. geraspte mozzarella.

  6. Bak 2 à 3 min. in een gourmetpannetje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de halve courgette in 8 schijfjes van ± 1 cm dik.

  3. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de courgetteschijfjes 2 min. aan elke kant. Kruid met peper.

  4. Verdeel over elk schijfje 1 koffiel. tomato frito.

  5. Kruid met de Italiaanse kruiden en verdeel over elk pizzaatje 1 koffiel. geraspte mozzarella.

  6. Bak 2 à 3 min. in een gourmetpannetje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 38 kcal
Vet 2.6 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraat 1.9 g
Suiker 1.8 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 1.7 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal