- Bewaar

- Bewaar
Restaurantsteak met groentepannetje en gratin dauphinois
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Château La Croix Sainte-Anne A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Snij de rode uien in 2 en dan in halvemaantjes.
-
Haal de schijfjes kruidenboter van de steaks en hou apart.
-
Pluk de platte peterselie.
-
Bereiding:
-
Doe de diepgevroren gratins in een ovenschaal en bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de rode uien en de champignons ± 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Kook de diepgevroren broccoli 4 à 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en voeg toe aan de champignons.
-
Smelt de schijfjes kruidenboter in een pan en bak de steaks 2 à 3 min. aan elke kant. Bak verder naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de platte peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Château La Croix Sainte-Anne A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Snij de rode uien in 2 en dan in halvemaantjes.
-
Haal de schijfjes kruidenboter van de steaks en hou apart.
-
Pluk de platte peterselie.
-
Bereiding:
-
Doe de diepgevroren gratins in een ovenschaal en bak 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de rode uien en de champignons ± 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Kook de diepgevroren broccoli 4 à 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en voeg toe aan de champignons.
-
Smelt de schijfjes kruidenboter in een pan en bak de steaks 2 à 3 min. aan elke kant. Bak verder naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de platte peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Château La Croix Sainte-Anne A.O.P. Bordeaux Supérieur