- Bewaar

- Bewaar
Ricottataart met vruchten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de Tropical Mix-vruchten volledig ontdooien. Dep ze droog.
-
Bereiding:
-
Zet een springvorm (Ø 21 cm) zonder bodem op een taartschotel. Bekleed de vorm met aluminiumfolie.
-
Bedek de bodem met madeirakoekjes. Verkruimel er enkele om de gaatjes tussen de koekjes op te vullen.
-
Meng de ricotta met 4 eetl. suiker, 50 g rozijnen en 3 eidooiers.
-
Klop het eiwit heel stijf en schep voorzichtig onder het ricottamengsel.
-
Schep de helft van het mengsel over de madeirakoekjes.
-
Leg er een tweede laag koekjes bovenop en vul de gaatjes op.
-
Meng de uitgelekte vruchten met de vanillesuiker en schik ze op de koekjes.
-
Schep er de rest van de ricotta bovenop en strijk glad. Zet koel weg tot de volgende dag.
-
Afwerking:
-
Neem de rand van de springvorm voorzichtig weg en verwijder de aluminiumfolie. Bestrooi met bresilienne en snij voorzichtig in punten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de Tropical Mix-vruchten volledig ontdooien. Dep ze droog.
-
Bereiding:
-
Zet een springvorm (Ø 21 cm) zonder bodem op een taartschotel. Bekleed de vorm met aluminiumfolie.
-
Bedek de bodem met madeirakoekjes. Verkruimel er enkele om de gaatjes tussen de koekjes op te vullen.
-
Meng de ricotta met 4 eetl. suiker, 50 g rozijnen en 3 eidooiers.
-
Klop het eiwit heel stijf en schep voorzichtig onder het ricottamengsel.
-
Schep de helft van het mengsel over de madeirakoekjes.
-
Leg er een tweede laag koekjes bovenop en vul de gaatjes op.
-
Meng de uitgelekte vruchten met de vanillesuiker en schik ze op de koekjes.
-
Schep er de rest van de ricotta bovenop en strijk glad. Zet koel weg tot de volgende dag.
-
Afwerking:
-
Neem de rand van de springvorm voorzichtig weg en verwijder de aluminiumfolie. Bestrooi met bresilienne en snij voorzichtig in punten.